Hvorfor bare være på vandet når du kan styre verdenshavene

Mercury Marine er en af de førende brands i verden, når det kommer til bådmotorer.
Med en Mercury motor er du garanteret den nyeste teknologi på alle fronter, så du kan tage eventyret til nye højder.

Med Mercury i ryggen kan du vove dig ud mod de største oplevelser, som livet på vandet har at tilbyde. Vi hjælper dig med at få dit livs største oplevelser indenfor rækkevidde, uanset hvor fjerne de kan synes. Du skal bare være villig til at vove dig ud mod horisonten med os!

Mercury brandets slogan handler om mere end hvem vi er. Det handler om, hvad vi laver, og hvad vi gør muligt for alle sejlere. Go Boldly er en opfordring til at udforske. At lade eventyret være din guide. At være en del af noget større. Det er frihed til at presse hvert sekund af glæde ud af din tid på vandet. At finde nye steder og opleve nye ting. At søge efter fiskehistorier og ride på endeløse bølger. Go Boldly betyder aldrig at ride i kølvandet på en anden. Det betyder at kortlægge din egen kurs og stole på, at Mercury tager dig derhen.

Med Mercury er du garanteret den nyeste
og mest innovative teknologi

Påhængsmotorer

Verado®

ProXS®

SeaPro®

FourStroke®

Med en Verado® får du en førsteklasses sejladsoplevelse. Med denne motor fra Mercury får du både acceleration, hastighed, støjsvag betjening og et lavt brændstofforbrug. Motorens eksklusive funktioner skaber den mest behagelige sejloplevelse på vandet.

Med en ProXS® får du en enkel motor, som giver dig fuld værdi på både hastighed og acceleration. ProXS® er Mercurys sportsserie, som giver dig motorer, der yder maksimalt.


SeaPro® er udviklet til dig, der lever af vandet. Denne motor kan modstå selv de hårdeste forhold - hver gang! En SeaPro fra Mercury giver dig friheden til at udføre dit job uden at bekymre dig om din motor.

Er du til en klassisk firetakts-motor, så er en FourStroke® måske det rette valg for dig. Denne motor er det klassiske valg til den klassiske sejler.Indenbordsmotorer

MerCruiser Benzin

Mercury Diesel

Mercurys benzindrevne MerCruiser skuffer ikke. Motoren har ultra-responsiv accelleration og manøvredygtighed. Motoren kræver desuden kun let vedligehold, så når den først er ombord er den nem at håndtere. Motoren kan klare alt fra aktive dage med vandsport til rolige sejladser med familie og venner.

En Mercury Diesel er ren, stille og effektiv motor, som scorer højt på alle parametre hos brugerne. Her er der tale om en motor med førsteklasses brændstoføkonomi, støjsvaghed og letvægt, og så leveres den naturligvis med Mercurys 3 års tærings-garanti.